MDT 2010 Health Care

2010 Health Care is een samenvatting van best practices voor het aanpassen,  bouw en migreren, en beveiligen van XP, of machines. Ook wordt hier kort beschreven hoe men applicaties kan uitrollen (scripted installs,silent installetie, application packages) als onderdeel van de uitrol. Het gaat om het uitrollen van een standaard desktop voor gemeenschappelijk gebruik. Tevens wordt besproken hoe men de gegeven van een gebruiker mee kan nemen naar de nieuwe werkplek.

Handleidingen:
Healthcare Desktop User State Migration Guide
Automated Build Application Integration Guide
Healthcare MDT 2010 Administrators Guide
Automated Build Healthcare Desktop and Server Guide

Downloaden van de MDT HealthCare doe je hier: MDT HealthCare

Installatie:

 image image
image image
image image

Voorbeeld wat Health Care automatisch aanmaakt:

image

Leave a Reply