Windows 7 & Windows 2008 R2 verschijnen dit jaar nog!!!

Microsoft heeft maandag bekendgemaakt dat Windows 7 nog dit jaar zal worden uitgebracht. De release moet voor de feestdagen een feit zijn. Dinsdag begint het bedrijf met een nieuwe test voor het updatemechanisme van het OS.

De onthulling dat Windows 7 in het vierde kwartaal verschijnt, werd gedaan op de maandag begonnen Microsoft Tech Ed-conferentie te Los Angeles, aldus Microsofts Windows Blog. Een definitieve releasedatum werd nog niet bekent gemaakt. Hoewel al enige tijd wordt verwacht dat het nieuwe besturingssysteem in het najaar verschijnt. Het standpunt van Microsoft was tot dus ver dat het OS maximaal drie jaar na de release van Vista op de markt zou komen, oftewel niet later dan 30 januari 2010. Microsoft heeft overigens voorts laten weten dat ook Windows Server 2008 R2 in het vierde kwartaal wordt vrijgegeven.

image

Leave a Reply

Translate »