Windows 7 & Windows 2008 R2 verschijnen dit jaar nog!!!

heeft maandag bekendgemaakt dat 7 nog dit jaar zal worden uitgebracht. De release moet voor de feestdagen een feit zijn. Dinsdag begint het bedrijf met een nieuwe test voor het updatemechanisme van het OS.

De onthulling dat 7 in het vierde kwartaal verschijnt, werd gedaan op de maandag begonnen Tech Ed-conferentie te Los Angeles, aldus Microsofts Blog. Een definitieve releasedatum werd nog niet bekent gemaakt. Hoewel al enige tijd wordt verwacht dat het nieuwe besturingssysteem in het najaar verschijnt. Het standpunt van was tot dus ver dat het OS maximaal drie jaar na de release van op de markt zou komen, oftewel niet later dan 30 januari 2010. Microsoft heeft overigens voorts laten weten dat ook Server in het vierde kwartaal wordt vrijgegeven.

image

Translate »
%d bloggers like this: