Microsoft Office Compatibility Pack voor Office 2007.

Je kent het wel. Gebruikers mailen bellen weer dat ze een bestand gemaakt in niet kunnen openen. Hier heeft een pakket dat heet FileFormatConverters.exe beschikbaar gesteld waarmee Word, Excel en Powerpoint bestanden kan geopend mee worden in bijvoorbeeld 2003.

Alleen tja hij moet geinstalleerd worden op 10+ pc’s dan doe je het volgende:
Pak een machine wellicht een en dubbel klik op licentie agreement en wacht er op dat hij deze uitgepakt heeft en klik vervolgens op OK. Ga vervolgens naar C:Program FilesMSECacheO2007Cnv1033 en kopieer vervolgende de uitgepakte files naar een netwerk schijf bijvoorbeeld ( \serverappsmsi packetsOffice2003fcv) waar alle domein users lees rechten op hebben vervolgens.

Maak een nieuwe of edit een bestaande en koppel aan deze GPO O12Conv.msi. Hang aan deze de juist pc’s/laptop’s en hij wordt automatisch uitgerold.

Translate »
%d bloggers like this: